Nvidia hangt met enterprise vestiging

Nvidia werkt de VMworld menigte in San Francisco te praten haar GRID cloud-technologie, alsmede grafische rekenkracht met een vleugje high-performance.

Het bedrijf heeft eerste jaar op VMware VMworld powwow benadrukt hoe het een speler in servers, evenals het datacenter is geworden.

Overwegen

In korte tijd heeft Nvidia hoek in op de onderneming mainstream. De resultaten beginnen te zien zijn in de financiĆ«le dienstverlening. Zie; Nvidia’s verhaal van twee processors: Tegra worstelt, Tesla ramps

Wedbush Securities analist Betsy Van Hees zei in een onderzoek nota van dat Nvidia heeft 150 proeven voor de GRID-technologie met 350 deals in de pijplijn. Tesla, Nvidia’s high performance computing te spelen, wordt ook het tonen tractie.

Meer VMworld dekking

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Dell lanceerde nieuwe PowerEdge 720 rack servers met de nieuwste technologie Nvidia’s;. HP maakte een soortgelijke beweging voor Nvidia’s GRID graphics en desktopvirtualisatie;. Cisco demonstreert zijn Unified Computing Systems met Nvidia grafische processors.

Executive Guide: De 21ste eeuw datacenter (gratis ebook); Cross-functionele vaardigheden sleutel tot het runnen van datacenters; Open Compute: Heeft het datacenter hebben een open toekomst; Eigenaar van onze eigen datacenter? Waarom zou iemand dat doen, CIO’s vragen

Tikken servers op schaal uit opslag; Het publiek versus hybride cloud Rorschach-test; VMworld 2013: Een evenwicht tussen de doelstellingen op lange termijn, de huidige realiteit voor enterprise IT; VMware NSX, partners streven ernaar om te omringen Cisco; VMworld roundup: Dell, Avaya, HyTrust , Fusion-io, Trend Micro, VMware is gericht op software-defined datacenter met nieuwe portfolio te definiƫren; Dell updates virtualisatie suite, maakt VMware ondersteunen een prioriteit; Ja, virtualisatie is sneller (soms) dan autochtone hardware

De 21e eeuw Data Center

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics