Duitse onderzoeksbureau kranen IBM voor ‘massale’ x-ray analytics project

IBM’s nieuwste gezondheids- en big data project gaat dieper met een focus op de x-stralen.

Deutsches Elektronen-Synchrotron (DESY), een wetenschappelijk onderzoek organisatie gevestigd in Duitsland, tikte de Amerikaanse tech gigant om een ​​nieuwe big data analytics en architectuur te produceren voor het uploaden van “massale hoeveelheden van x-ray data” naar de cloud.

DESY is het meest enthousiast over het opslaan en analyseren van gegevens geproduceerd door de PETRA III gaspedaal, een 1,7-mijl lange super microscoop is ontworpen om de snelheid van elektrisch geladen deeltjes met bijna de snelheid van het licht bewegen – aangehaald om ongeveer 186.000 mijl per seconde.

Big Blue reeds pochte dat dit platform, gebaseerd off IBM Elastic Opslag voor high performance data en bestandsbeheer, in staat om meer dan 20 gigabyte aan data per seconde te verwerken zal zijn.

Het doel is om deze gegevens in de handen van de juiste wetenschappers wereldwijd te krijgen, zodat ze sneller en beter inzicht kunnen krijgen in de atomaire structuur van nieuwe halfgeleiders, katalysatoren, biologische cellen en andere monsters.

IBM stelde voor dat de analyses kan leiden tot verschillen met betrekking tot iets van “semiconductor ontwerpen om behandelingen van kanker.”

DESY merkte op dat zijn gegevens al gaat uit naar 2.000 wetenschappers over de hele wereld.

IBM onderzoeksteams gebaseerd uit Zwitserland, evenals Duitsland zal worden belast met het verstrekken van technische ondersteuning.

IBM, Apple smeden enterprise app pact: Watson, ontmoet iPad; Negeer de naysayers, IBM en Apple werden gemaakt voor elkaar; Grootste verliezers (en een winnaar); magie decennium en Sony Apple’s; Wat zal het team Android doen?

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie