HP pakt haar wereldwijde diensten leveren hubs

Hewlett-Packard op woensdag schetste haar locaties voor haar wereldwijde service delivery-hubs, als onderdeel van zijn beste shore plannen.

De uitbreiding, deel uit van een $ 1000000000 HP investeert in haar enterprise services business, zal zich richten op cloud computing. De uitbreiding komt temidden van een brede herstructurering van HP’s zakelijke diensten. In juni kondigde HP ontslagen en vorige week begon na door. HP is van plan op het bouwen van hubs in de volgende gebieden

Elk van deze gebieden zal een service levering hub om tegemoet te komen aan klanten in de gemeenschappelijke zones. HP voegde eraan toe dat de centra zal zich richten op verschillende gebieden, waaronder applicaties, infrastructuur en business process outsourcing.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Bulgarije, China, Costa Rica, India, Maleisiƫ en de Filippijnen.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september