Indian biz geschonden meer dan 1.000 keer in het afgelopen jaar

Op een schaal van één tot tien, waarbij tien was het zijn “zeer effectief”, gemiddeld gaven ze zichzelf een score van 4,7.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

54 procent overeengekomen zei dat deze technologieën niet te beperken; DDOS-aanvallen, of web app hacks;. 58 procent van de alarmen waren valse positieven;. 53 procent zei dat verkopers gelogen over wat de technologie kan bereiken.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer