Intuit rijdt belastingen, SMB solide Q3

het fiscale derde kwartaal van Intuit, die meestal brengt naar huis de winst als gevolg van fiscale voorbereiding, kreeg een duwtje in de rug van de focus op kleine bedrijven.

Het bedrijf meldde derde kwartaal de winst van $ 734.000.000, of $ 2,42 per aandeel, op een omzet van $ 1940000000. Non-GAAP bedroeg de winst $ 2,51 per aandeel, drie cent beter dan de verwachtingen.

Consumer belastinginkomsten en kleine bedrijven verkopen waren beide met 11 procent in het kwartaal.

Intuit is de overgang van een pakket software model om een ​​op basis van services voor jaren. Voor kleine bedrijven, Intuit is vaak de cloud ERP-systeem. Bijvoorbeeld, QuickBooks Online en Enterprise omzet steeg met 29 procent ten opzichte van een jaar geleden.

Het bedrijf heeft ook recent verworven Demandforce zijn kleine business focus te versterken.

Op een conference call, CEO Brad Smith zei dat de belasting groei was lager dan verwacht. Hij zei

We blijven in het midden van de verschuiving naar digitale fiscale prep die we op 5% schatten groeide dit jaar, zelfs als we niet onze taak niet te doen en spelen onze beste spel. We zullen toepassen wat we dit jaar geleerd we kijken uit naar het volgende fiscale seizoen.

Smith was meer positief over SMB. Hij zei

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Dit kwartaal QuickBooks Online abonnees groeide met 31% en terwijl we nog in het begin van onze wereldwijde expansie hebben we tekenen van succes gezien in markten buiten de VS ook. Onze kleine bedrijven payroll service profiteert ook van een verschuiving naar de cloud.

Voor het fiscale jaar dat eindigt op 31 juli, Intuit verwachte non-GAAP winst van $ 2,92 per aandeel tot $ 2,97 per aandeel op een omzet van $ 4200000000 tot $ 4220000000. Voor het vierde kwartaal, Intuit verwachte non-GAAP winst van 5 cent per aandeel tot en met 7 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 647.000.000 tot 662.000.000 $. Die resultaten waren in lijn met de verwachtingen.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld