Is ‘Universal Cloud Computing’ het antwoord op H1N1?

Mijn jongste zoon is van school voor 5 dagen nu (met een weekend gegooid er voor een goede maatregel). Hij is tenslotte beter voelt, maar moet nog Motrin zijn koorts te houden, Benadryl om de hoest te bestrijden, en hij heeft nog 5 dagen te gaan op een cursus van antibiotica. Is het de Mexicaanse griep? Het is moeilijk te zeggen en niet echt belangrijk omdat zijn docs al op de borst x-stralen hebben genomen, hebben hem twee keer gezien, en volgen hem dagelijks (natuurlijk, het niet hebben blootgestaan ​​aan iedereen met het, iedereen die heeft reisde naar Mexico , of enige andere mogelijke vector, ik ben niet denken wij zorgen te maken over deze teveel). Snelle update op basis van de vraag van een commenter’s hieronder: het virale stuk voorbij was zeer snel, de bacteriële sinus-infectie die volgden bleek veel moeilijker te schoppen en was de reden voor de antibiotica.

Het punt is, hij is geweest van school voor een tijdje. Ik heb het brengen van zijn werk mee naar huis om hem en toen de medicijnen echt schoppen, heeft hij geprobeerd om te verblijven ingehaald. Hij is goed gebruik te maken van mijn Classmate PC te houden met zijn klasgenoten in Lexia en Symphony (onze twee RTI’s) en de school verpleegkundige is meer dan blij om hem thuis te blijven als er een kleine kans dat hij eigenlijk H1N1 (of alle andere griep-achtige ziekte voor die kwestie).

Voer SIMtone en hun Universal Cloud Computing-model. Kondigde eerder deze week, heeft het bedrijf een nieuwe business unit gericht zijn op onderwijs gecreëerd

SIMtone Online, een nieuwe business unit die een brede waaier van innovatieve en betaalbare “Cloud PC” dienstverlening aan studenten, scholen en wijken landelijk zal opleveren. SIMtone Online zal een reeks van zeer betaalbare desktop, applicaties en virtuele IT cloud-hosted services die kunnen worden gekocht, geconfigureerd, beheerd en overal en op elk apparaat dat wordt gebruikt te bieden, met een klik van een muis.

SIMtone is in het nieuws de laatste tijd nogal wat, de aankondiging van een partnerschap om hun cloud-gebaseerde, virtuele pc’s te leveren aan studenten in de Minnesota Online High School. Verder lezen van hun persbericht maakt je je afvraagt ​​of ze misschien iets op het spoor

Voor de 80.000-plus K-12 scholen in het hele land, zal SIMtone Online een unieke, baanbrekende mogelijkheid om te scholen en te moderniseren, kosten te verlagen en zorgen voor een betere, ‘cooler’ onderwijs. SIMtone Online zullen studenten in staat te zijn op school of met hun vrienden, altijd en overal via elk apparaat, het ondersteunen van hun mobiele levensstijl naadloos het hele jaar door, ongeacht locatie of schema of zelfs crises zoals pandemische evenementen.

De meeste mensen niet echt geloven dat de kommer en kwel varkensgriep hysterie. Echter, het maakt veel zin voor studenten in staat zijn om toegang te krijgen tot hun werk en applicaties vanaf elke locatie. Of ze nu ziek thuis en moeten gewoon hun huiswerk gedraaid te krijgen, ze missen de middelen voor een computer van hun eigen, of hun scholen zijn op zoek naar een kosteneffectieve manier om een ​​gestandaardiseerde desktop met een minimale investering in hardware leveren, dan SIMtone’s cloud gebaseerde PC diensten zou wel een manier om een ​​verscheidenheid van behoeften te voldoen.

Natuurlijk, zullen ze nog moeten concurreren met andere cloud-gebaseerde diensten zoals Google Apps en Moodle-stijl tools die leerlingen kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot cursussen via het web, maar ik zal nieuwsgierig zijn om te zien hoe goed deze aanpak werkt (en hoe goedkoop het kan worden uitgerold) wanneer SIMtone maakt het op grotere schaal beschikbaar later dit jaar.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons