Kennards keurt Windows Server 2012 voor virtualisatie

Bijna vier jaar geleden voor het eerst haar virtualisatie reis begon, Kennards is erop gebrand om verder te gaan met Microsoft Windows 2012 voor de gevirtualiseerde IT-omgeving, volgens zijn groep IT-manager Richard Fox-Smith.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Hij sprak op TechEd-conferentie van Microsoft in de Gold Coast, Queensland.

Kennards is een constructie apparatuur huren bedrijf met 900 medewerkers en 40.000 klanten het hele land. Het voert meer dan 850.000 factuur-type transacties per jaar en heeft meer dan AU $ 200 miljoen aan inkomsten.

Het bedrijf werd geselecteerd als een kandidaat voor Microsoft’s rapid-deployment-programma (RDP) voor Windows Server 2012, en had vroege toegang tot het product voordat het was, vandaag in Australië gelanceerd.

Frontline Systems is de IT-dienstverlener partner, en heeft gewerkt met Kennards voor vier jaar. Het is verantwoordelijk voor het beheer van datacenter van het bedrijf.

Frontline was aanvankelijk aangeworven om Kennards ‘disparate IT-infrastructuur vast te stellen en mee te bouwen aan een IT-routekaart naar complexiteit en lagere kosten te vereenvoudigen. Voor zo’n groot bedrijf, Kennards had een kleine IT-team het onderhoud van zijn behoeften.

Het was over het nemen van de IT-infrastructuur van een erg basic en onbeheerde omgeving naar een meer gestandaardiseerde, ‘zei Frontline general manager van Cloud Services Michael Chanter. “Toen werd het uiteindelijk op zoek naar technologie, zoals virtualisatie, met als doel een werkelijk dynamische omgeving waar klanten zijn gemakkelijk in staat om middelen te barsten, snel te implementeren apps, en ga zo maar door.

Het paar besloot om een ​​Microsoft-technologie stack vroeg op te gebruiken. De volgende stap voor Kennards was om het datacenter, die betrokken inzet van veel Citrix-technologie op de top van haar core Microsoft infrastructuur virtualiseren. Microsoft System Center werd ingezet als een managementlaag over die.

Door dit te doen, Kennards kreeg een flexibele IT-omgeving die door zijn kleine IT-team kan worden beheerd.

Maar na drie en een half jaar, was het tijd om haar virtualisatieplatform herzien, als Kennards besefte dat de technologie was verhuisd aanzienlijk, omdat het eerst ingezet Citrix Xen Server, en de ramp recovery (DR) werd in toenemende mate belangrijk voor Kennards.

Momenteel zijn we in een datacenter, dus moesten we technologie die DR in staat zou stellen vrij gemakkelijk voor ons te werken, “zei Smith.” Ook met ons succes in het virtualiseren van een groot deel van onze workloads, eigenlijk wilden we eerst na te denken over de cloud in plaats van na te denken over de fysieke servers of iets in die richting.

Kennards was ook onder druk om de beschikbaarheid van het verkooppunt te verzekeren op haar filialen.

Als dat gaat, dan krijgen we een kogel, “zei Smith.” Branch managers zorg over het feit dat we niet over een DR-oplossing te hebben.

Toevallig, toen Kennards besefte dat het tijd om eerder dit jaar maatregelen te nemen was, Microsoft benaderde het bedrijf om deel te nemen aan de Windows Server 2012 RDP.

“We kregen de kans om de technologie te verkennen gegeven, en het was bijna precies wat we wilden in te zetten”, aldus Smith.

Kennards getest Windows Server 2012 en ingezet twee versies van de release. Tot nu toe heeft Kennards onder de indruk van de stabiliteit van het product, en dat heeft het bedrijf gevraagd om te onderzoeken wat het kan doen in zijn datacenter in een private cloud-omgeving.

Kennards draait nu meerdere workloads in productie op Windows Server 2012 met een hoge beschikbaarheid op de virtuele machines.

“Vroeger, als een groot mislukt, de virtuele machines zou gewoon niet paaien, en er zou een beetje handmatig werk om het vuur,” zei Smith.

Maar wat Kennards was vooral onder de indruk was van de nieuwe Windows Server Hyper-V replicatie-technologie voor DR. Dit heeft het bedrijf in staat om virtuele machines in heel gemakkelijk te publiceren naar een andere server.

Dit echt ons in staat stelt om te beginnen met het plannen van onze DR-oplossing, die we eerder hadden geworsteld met, “zei Smith.” Met Hyper-V-replicatie, zijn we in staat om cross-datacenter replicatie te doen, waardoor we het opzetten van een DR-website.

Ook het idee dat we zijn niet gebonden aan onze opslag op een bepaalde manier opent echt flexibiliteit en valideert onze beslissing die dingen moeten worden gevirtualiseerd uit de weg.

Het feit dat geen opslag wordt gedeeld ondervangen de noodzaak om dubbele storage arrays te kopen of een beroep doen op derden aanbod.

We potentieel bespaarden ongeveer AU $ 50.000 tot AU $ 60.000 niet hebben om een ​​third-party oplossing te implementeren, “zei Smith.” Maar dat was niet te vergelijken met de uitvoering van SAN-gebaseerde replicatie.

Als gevolg van de RDP, heeft Kennards besloten om Windows Server 2012 te integreren met de System Center.

Hyper-V is de toekomst voor onze datacenter, “zei Smith.” We hebben een ander project te upgraden naar System Center 2012, die zal laten we het beheer van de virtuele machine aspect – iets dat we ontbraken.

Het brengt echt onze technologie stack terug naar een pure Microsoft één, want we hebben Hyper-V terug in de familie.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie