Lyris Een digitale marketing platform heeft tot doel de waarde van big data te maximaliseren

Digitale marketing bedrijf Lyris heeft een nieuwe big data platform ontworpen om marketeers te transformeren de enorme hoeveelheden klanten interactieve data in informatie die de relevantie en de waarde van elke interactie met de klant te maximaliseren gelanceerd.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

Lyris ONE is zo genoemd omdat het wordt verondersteld om een ​​enkele, uniforme weergave van elke klant. Het platform wordt aangeprezen om alle klantprofiel gegevens vast te leggen om een ​​real-time overzicht van ieder individu te produceren in een enkele locatie.

Die klantprofielen zijn opgebouwd uit gegevens uit meerdere bronnen, of ze worden gestructureerd en ongestructureerd. Enkele voorbeelden zijn e-mail, sociale media en “honderden” van enterprise applicaties.

Zo zou marketeers in staat zijn om te profiteren van deze strategie te nemen door het verstrekken van meer gerichte reclame aan gebruikers op iets vanaf mobiele apparaten naar digitale displays.

Lyris CEO Wolfgang Massberg beweerd in een blogpost dat de consument “niet meer verbroken merk communicatie via verschillende kanalen te accepteren.”

Zo Massberg voegt toe: “Het is aan marketeers vast te leggen en te analyseren rijke klant interactieve data naar strategische marketing campagnes die de juiste boodschap over te brengen, op de juiste plaats, op het juiste moment op de hoogte.”

Voorbij het genereren van slechts klantprofielen, Lyris ONE consolideert de ontwikkeling en implementatie van de campagne workflows over interactieve kanalen en meet de doeltreffendheid van deze campagnes tegen klantgegevens.

Voor een kijkje op de Lyris ONE platform, bekijk de promo video hieronder

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip