Microsoft Dynamics CRM Online-gebruikers krijgen optie voor iPad, Yammer ondersteuning

Microsoft ter beschikking gesteld op 27 februari een optioneel product-update voor haar Dynamics CRM Online dienst die iPad en Yammer voegt ondersteuning toe.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Deze single product update – die niet kunnen worden verwijderd zodra een admin of gebruiker installeert – levert zowel de iPad en Yammer functionaliteit; Microsoft functionarissen zeiden dat in januari, dat de iPad en Yammer steun zouden worden uitgerold voor Dynamics CRM Online gebruikers in februari. 2013.

De iPad-functionaliteit is bedoeld voor verkopers die gebruik maken van iPads, maar niet de iPad Minis, voor toegang tot Microsoft CRM Online. Deze update is, niet de volledige, inheemse Dynamics CRM voor de iPad cliƫnt; dat Microsoft ambtenaren bekend te ontwikkelen en dat is het gebouw aan te komen in de eerste helft van dit jaar (net als soortgelijke Windows 8 en Windows Phone 8 Dyanmics CRM-clients) .

De update stelt gebruikers in staat om in te loggen in het CRM Online app door middel van Safari op de iPad en de toegang tot “de meeste” funcionality van de iPad, volgens Microsoft’s beschrijving. “De meeste”, in dit geval betekent dat de mogelijkheid om te zien wat er nieuw is, rekening, contact, lood kansen en dashboard. (Andere vormen zou kunnen worden bekeken, maar niet optimaal en niet op een manier die maakt “high-volume werk” easy.) De update staat niet toe dat gebruikers toegang tot het proces editor voor de verkoop of de dienst vormen, om te delen verslagen ; bewerken records in bulk, of werkelijk formaat grafieken. (Meer informatie over wat de gebruikers kan / niet kan doen met de iPad-update is hier.)

Via ditzelfde optionele update Dynamics CRM Online klanten ook kunnen beginnen met het maken gebruik van Yammer, de enterprise social networking-technologie die werd een deel van Microsoft wanneer de Redmondians Yammer in juni 2012 gekocht.

Om Yammer te gebruiken, zal Dynamics CRM Online klanten een Yammer Enterprise-account nodig. Zoals Microsoft ambtenaren waarschuwen gebruikers, “het installeren van Yammer is permanent. U zult niet in staat zijn om het te vervangen door (Dyanmics CRM) activiteit feeds later.” Yammer en Activity-feeds kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.

Spreken van Yammer, is nieuw bericht-vertaaltechnologie binnenkort voor Yammer Enterprise gebruikers. De vertaling capaciteit zal gebruikers in staat om direct te vertalen Yammer conversaties in hun eigen taal – met dank aan Micrososft Translator. Het zal beschikbaar zijn in zijn “late voorjaar 2013,” Microsoft ambtenaren vandaag gezegd.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze