Microsoft heruitgaven SharePoint 2013 Service Pack 1

Microsoft heeft een bijgewerkte en vaste versie van Service Pack 1 (SP1) voor SharePoint 201 3 op 22 april.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, Windows 10, Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update

Een overzicht van alle nieuwe bijbehorende Knowledge Base-artikelen over het geactualiseerde SP1s voor SharePoint Foundation 2013, SharePoint Server 2013, Project Server 2013 en Office Web Apps Server 2013 zijn beschikbaar vanaf deze TechNet blog post.

Het bericht merkt op dat deze KB-artikelen zijn verschillend van die in verband met de teruggeroepen SP1. Klanten die eerder ingezet SharePoint 2013 SP1 wordt geadviseerd om de bijgewerkte SP1 downloaden en installeren over de bestaande SP1. Klanten die niet de originele SP1 stukjes leverde implementeren moet gewoon gebruik maken van de geüploade bits.

Er is geen update voor de slipstreamed ISO van MSDN, MPN en de Volume Licensing Service Center “omdat het niet werd beïnvloed door de kwestie”, aldus Microsoft ambtenaren.

Microsoft vrijgegeven; SP1 voor SharePoint Server 2013 in de late Februar; y. SP1 geïntroduceerd compatibiliteit met Windows Server 2012 R2, plus ondersteuning voor het verbinden met Microsoft Onedrive for Business, evenals Yammer integratie.

In het begin van april, Microsoft trok SP1 voor SharePoint 2013 als gevolg van problemen met sommige gebruikers hadden bij het verkrijgen van de cumulatieve update na het toepassen van het service pack, volgens Microsoft ambtenaren.

De bijgewerkte SharePoint 2013 SP1 (die van 17 april, als Redmond Magazine genoteerd), bevat niet eerder uitgebrachte fixes, plus een oplossing voor een ontbrekende zoekvak kwestie.

In de afgelopen maanden heb ik een groeiend aantal IT-professionals klagen over het toenemend aantal problemen met Microsoft-patches en updates gezien. Ik heb niets van Microsoft over de plannen om deze problemen aan te pakken gezien, maar ….

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update