Microsoft koopt spel-ontwikkeling plug-in creator SyntaxTree

Microsoft heeft SyntaxTree, de ontwikkelaar van de UnityVS verworven plug-in voor Visual Studio voor een niet nader genoemd bedrag.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Microsoft Developer Division chief Soma Somasegar kondigde de overname in een blogpost op 2 juli.

Microsoft is van plan om UnityVS gebruiken om nog strakker de cross-platform ontwikkeling Unity-game framework integreren in Visual Studio.

In het afgelopen jaar-plus, hebben Microsoft ambtenaren zijn het smeden van een aantal partnerships met gereedschap en het kader verkopers om te proberen het aantal Windows 8 en Windows Phone 8-apps groeien. Microsoft heeft deals met Unity, Havok, marmelade en Corona Labs bij te dragen tot meer games zijn platforms geslagen

“In de huidige mobiele-first, cloud-eerste wereld, Visual Studio biedt een geweldige ontwikkelomgeving voor game-ontwikkelaars richten op de breedte van mobiele apparaten, en verbinding maken met de rijke diensten platforms in Azure,” Somasegar geblogd.

In een 2 juli nota over de SyntaxTree site, functionarissen van het bedrijf zei dat medewerkers van SyntaxTree zou toetreden van Microsoft Visual Studio team.

Degenen die eerder gekochte UnityVS gereedschappen uit SyntaxTree moeten verwachten om te horen van de UnityVS team met details over hun doorlopende service, aldus de notitie.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis