Microsoft lanceert alpha nieuwe Skype-app voor Linux

Microsoft is het op 13 juli een alpha versie van een Skype-app voor Linux.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

De nieuwe klant app is een WebRTC client die gebruik maken van Skype’s nieuwe roeping architectuur maakt. Dat betekent dat Skype Linux-gebruikers kunnen Skype bellen voor Windows, Mac, iOS en Android-gebruikers, maar niet degenen die nog met de oude Skype Linux client.

De nieuwe alpha van de Linux-client is te downloaden van de website van Microsoft.

Microsoft kondigde ook woensdag iedereen met behulp van een Chromebook of Chrome op Linux-browser kunt nu één-op-één en de groep stem gesprekken via Skype. (Chromebook gebruikers al kon messaging doen via Skype.)

Vanaf 13 juli, iedereen met behulp van een Chromebook of Chrome op Linux kan bezoeken web.skype.com om deze functionaliteit te krijgen.

“Dit is weer een Alpha versie van Skype op basis van WebRTC en erft dezelfde functies als de Alpha-versie van de Skype voor Linux client. Dit is onze eerste stap op onze weg naar ORTC mogelijkheden dan Microsoft Edge repliceren,” zei ambtenaren.

Videobellen en oproepen naar vaste en mobiele nummers worden “coming soon” Chrome browsers in Linux en ergens in de komende weken en maanden Chromebooks, ambtenaren zei in een blogpost.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze