Microsoft lanceert Public Preview van Office 2016 voor Windows desktops

Microsoft is het ter beschikking stellen aan het publiek een test build van haar Office 2016 desktop suite voor Windows desktops.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

De nieuwe Office 2016 publieke preview, beschikbaar om te downloaden vandaag, 4 mei is de tweede publieke testversie van Office 2016. De eerste preview, geleverd maart 2015, was voor IT-professionals en ontwikkelaars. De nieuwe Public Preview is beschikbaar voor zowel Office 365 abonnees (met Pro Plus als onderdeel van hun abonnementen) en niet-abonnees – en zowel thuisgebruikers en zakelijke gebruikers.

Office 2016 werkt op Windows 7, 8 en Windows 10-pc’s, laptops en tablets. Gebruikers moeten Office 2013 verwijderen voordat het nieuwe voorbeeld te gebruiken, de twee versies niet side-by-side run. Ook de moeite waard te weten: Microsoft zal regelmatig updaten van de publieke preview, zowel voor het commercieel beschikbaar wordt gesteld en daarbuiten.

Microsoft ambtenaren herhaalde dat de Office 2016 suite voor Windows desktops beschikbaar zal zijn in de herfst van 2015, had dezelfde timing ambtenaren eerder gedeeld.

Microsoft is ook bezig met touch-eerste / Universal versies van de belangrijkste Office applicaties (Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook) voor Windows 10 apparaten om te downloaden zal zijn via de Windows 10 Store. Een tweede versie van de touch-eerste mobiele apps voor Windows 10 Mobile zal naar verwachting begin deze week beschikbaar voor testers.

Microsoft is het testen van particulier Office 2016 sinds vorig jaar. Testers hebben gezegd dat ze hebben relatief weinig gloednieuwe functies in de komende suite gezien.

Microsoft speelt de cloud connectiviteit verbeteringen aan Office 2016 als een van de belangrijkste selling points. De nieuwe Office 2016-suite bevat ook een aantal verbeteringen zoals document Cocreatie, nieuwe ‘Tell Me’ navigatie-ondersteuning, integratie met Power BI, en nog veel meer lockdown / rights management-mogelijkheden.

Update: De Cocreatie vermogen is nog niet beschikbaar in de preview. Hier is een medewerker van Microsoft artikel dat meer duidelijk wordt uitgelegd wat in de huidige Office 2016 preview.

Microsoft ambtenaren ook aangekondigd vandaag op Ignite dat het bedrijf zal het toevoegen van de Sway applicatie – een nieuwe presentatie offer dat in Consumer Preview sinds vorig jaar is geweest – haar Office 365 Onderwijs en Business plan abonnees beginnen later deze maand.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september