Microsoft-updates Microsoft Onedrive voor Business met nieuwe sync-client, bijgewerkte Android en iOS mobiele apps

Eerder dit jaar, Microsoft functionarissen zeiden te verwachten Microsoft om een ​​nieuwe, uniforme Microsoft Onedrive de consument en Microsoft Onedrive for Business synchronisatieclient debuut in het derde kwartaal van 2015.

Lees ook

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Zoals vandaag, 30 september, is de laatste dag van het derde kwartaal, Microsoft maakte het net onder de draad.

Microsoft is het updaten van Microsoft Onedrive for Business – zijn cloud-storage service – met een aantal nieuwe features op een verscheidenheid van platforms, vanaf vandaag.

De beloofde next-generation sync-client (NGSC) voor Microsoft Onedrive de consument en Microsoft Onedrive for Business op pc’s en Macs is het invoeren van de beperkte publieke preview-fase vandaag. De gecombineerde client voegt Microsoft Onedrive for Business verbinding met de Microsoft Onedrive consument client. De productieversie van NGSC voor pc’s en Macs zal vóór eind van het jaar, zoals eerder beloofd, de ambtenaren gezegd.

Een aantal bedrijven hebben getest NGSC in private voorvertoning vorm in de afgelopen maanden. Vandaag de dag, Microsoft is het verbreden van de in aanmerking komende pool van testers. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het testen van de actualisering Microsoft Onedrive for Business sync klant kan hun namen op een wachtlijst om een ​​e-mail te krijgen over waar de nieuwe sync-client te downloaden zodra Microsoft gaat vooruit met haar gespreide uitrol te zetten.

De NGSC biedt selectieve sync, plus de verwijdering (zodra het over het algemeen beschikbaar is) van de huidige 20.000 file sync-limiet, evenals ondersteuning voor bestanden tot 10 GB in grootte, een stijging van de huidige 2 GB limiet.

Microsoft is ook het verbeteren van de Web-user experience voor Microsoft Onedrive for Business te maken het meer als die voor Microsoft Onedrive consument. Gebruikers kunnen schakelen tussen weergaven lijst en een voorbeeld tegel naar hun belangrijkste bestanden te identificeren, en kan gemakkelijk leiden tot kernactiviteiten op bestanden of mappen, inclusief preview, bewerken, delen en verwijderen.

Microsoft maakt het delen makkelijker via de webinterface, zodat gebruikers gemakkelijker banden met anderen binnen de organisatie van een gebruiker kan delen. Microsoft is ook het toevoegen van de mogelijkheid om vervaldata toe te voegen aan Microsoft Onedrive for Business delen van koppelingen.

“We maken alle door de gebruiker het delen van virale binnen een organisatie”, zegt Ruben Krippner, Director of Product Marketing bij Microsoft Onedrive for Business.

Als onderdeel van de updates van vandaag, heeft Microsoft het toevoegen van nieuwe functies aan de Android Microsoft Onedrive for Business app, met inbegrip van offline toegang voor bestanden. Microsoft is van plan om dat vermogen offline sharing “binnenkort” naar iOS en Windows Phones te brengen (in het slechtste geval vóór einde van het jaar) Microsoft Onedrive voor zakelijke klanten, zei Krippner.

(Op Microsoft’s bijgewerkte Microsoft Onedrive roadmap, die het heeft vrijgegeven in het begin van mei, de levering van het bedrijf Universal Microsoft Onedrive app, met alleen-lezen toegang voor offline bestanden, wordt vermeld als een Q4 leverbaar.)

Op de i OS Microsoft Onedrive voor zakelijke kant, Microsoft is het toevoegen van nieuwe commando en gebaar mogelijkheden. Gebruikers op iOS kunnen PDF-documenten direct aantekeningen in de Microsoft Onedrive for Business app, met alle opmaak opgeslagen in het bestand, vergelijkbaar met de manier waarop Microsoft stelt Edge browser gebruikers hun opgeslagen pagina’s annoteren. Deze mogelijkheid zal op Android en Windows Phone-apparaten aan het einde van het kalenderjaar 2015 komen, de ambtenaren gezegd.

Dus hoe zit het met de beloofde vervanger voor placeholder-bestanden, een Windows 8 / 8.1 Microsoft Onedrive functie Microsoft verwijderd met Microsoft Onedrive voor Windows 10? Er is niets nieuws te zeggen op dat front vandaag, zei Krippner.

In een nieuwe aankondiging van het bedrijf zegt dat het van plan is om zijn consumenten- en commerciële Microsoft Onedrive motoren te verenigen, maar sommige veranderingen kunnen na de eerste release van Windows 10 te komen.

We zijn toegewijd aan de (placeholder) scenario, maar de uitvoering in 8.1 voldeed niet aan onze kwaliteit of de prestaties bar, “Krippner herhaald.” Maar we zijn toegewijd aan het scenario en het werken aan een beste implementatie.

Krippner zei te verwachten Microsoft voor het publiek Microsoft Onedrive roadmap rond eind november 2015. Hij wilde niet zeggen of er nieuwe informatie over wanneer en hoe Microsoft een vervanger voor tijdelijke aanduidingen in Microsoft Onedrive op dat moment zal stellen echter zal zijn, bij te werken.

Ik heb ook gevraagd of Microsoft had meer te vertellen over toen het bedrijf zou uitbrengen over haar beloofd onbeperkt Microsoft Onedrive opslag. Nogmaals, was er niets nieuws te zeggen op dat front.

We werken er naar toe (onbeperkte opslag), “zei hij.” We willen ervoor zorgen dat u al uw zakelijke bestanden in onze cloud op te slaan.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie