Net op tijd voor Halloween Logitech onthult lijn van de gevallen voor de iPad Air

Om iPad Air kopers krijgen in de geest van Halloween, Logitech heeft een lijn van keyboards en cases voor de nieuwe tablet. De vier gevallen ook drie met geïntegreerde toetsenborden die bekend zijn aan eigenaren van oudere iPads kunnen zijn.

FabricSkin Keyboard Folio

Afmetingen (L x B x H): 255.5mm x 185mm x 18,5 mm, 10.05in x 7.28in x 0.72in; Gewicht: 425g, 0.93lb; Prijs: $ 149,99

Als eerste is de Logitech® FabricSkin Keyboard Folio voor iPad® Air, een portfolio zaak die volledig beschermt de iPad Air. Behuizing openen loopt de dunne, waterbestendige toetsenbord uit één stuk materiaal. De zaak is een refresh van het; geval FabricSkin voor oudere iPads die werd beoordeeld door de website.

FabricSkin Keyboard Folio specs

Degenen die een beschermende case zonder toetsenbord kan de Logitech® Folio beschermhoes vinden voor de iPad® Air alleen de truc. De waterbestendige portfolio volledig beschermt de iPad Air, terwijl ook dienen als een stand voor het bekijken.

Folio beschermhoes specs

Sommige iPad Air eigenaren kunnen een toetsenbord die lichter is dan de nieuwe iPad willen, en de Logitech® Ultradunne Keyboard Cover voor de iPad® Air zal zeker passen in de snoepzak. De originele Ultrathin Keyboard Cover is al bijna net zo lang als de iPad, en dit vernieuwde model is perfect op maat gemaakt voor de iPad Air. Zie een herziening van het oorspronkelijke model door de website.

Ultradunne Keyboard Cover specs

Als een beschermende portefeuille met een toetsenbord is een traktatie, kan de Logitech® Ultrathin Keyboard Folio voor iPad® Air past het wetsvoorstel. Het is een dunne dekking die volledig beschermt nog de iPad Air heeft een toetsenbord binnen. Dit geval ondersteunt de vouwen iPad lucht via toetsenbord te gebruiken als een tablet.

Ultradunne Keyboard Folio specs

Afmetingen (L x B x H): 255mm x 196mm x 14mm, 10.03in x 7.71in x 0.55in; Gewicht: 261g, 0.57lb; Prijs: $ 49,99

Deze Halloween als u wordt getrakteerd op een nieuwe iPad Air vergeet niet een goede zaak. Deze lijn van de gevallen bestrijkt het grootste deel van de grondslagen voor zover stijl en de prijs betreft. Een van deze misschien wel de truc voor uw nieuwe iPad Air zijn.

Zie gerelateerde

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Afmetingen (L x B x H): 240mm x 169.5mm x 7.3mm, 9.44in x 6.67in x 0.28in; Gewicht: 330g, 0.72lb; Prijs: $ 99,99

Afmetingen (L x B x H): 255.5mm x 185.1mm x 20.15mm, 10.05in x 7.28in x 0.79in; Gewicht: 425g, 0.93lb; Prijs: $ 99,99

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Folio beschermhoes

Ultradunne Keyboard Cover

2 toetsenborden voor iPad Air: ZAGGkeys Folio en ZAGGkeys Cover; Twee keyboard voor iPad mini van ZAGG veranderen het spel; 9 beste iPad toetsenborden (hands on): maart 2013; definitieve gids voor toetsenborden voor iPad en iPad min; i

Ultradunne Keyboard Folio

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië