Oracle toeren cloud duw met Eloqua marketing tech buy

Oracle is om Eloqua, een leverancier van marketing en revenue management technologieën voor cloud-based kopen voor $ 871m.

De overname werd aangekondigd door Oracle op donderdag en ziet het bedrijf doorgaan met haar strategie van het bouwen van software pakketten cloudgebaseerde gericht op specifieke sectoren.

Cloud computing is net zo belangrijk als water of elektriciteit. Maar welke bedrijven baat bij deze verschuiving, en dat zal verliezen? Lees complete gids van de website.

De moderne marketing praktijken aan het rijden omzetgroei en het is een cruciaal gebied van de investeringen voor bedrijven vandaag de dag, “Thomas Kurian, Oracle’s executive vice-president van de ontwikkeling, gezegd.” Eloqua toonaangevende marketing automation cloud zal het middelpunt van de Oracle Marketing Cloud geworden.

board Eloqua heeft unaniem ingestemd met de transactie. Het bedrijf, waarvan de senior vice president van de professionele dienstverlening, Karen Pisha, bracht negen jaar bij PeopleSoft, dat werd overgenomen door Oracle, terwijl de chief marketing officer Heidi Melin voorheen werkzaam bij Taleo, een andere Oracle kopen.

De transactie wordt naar verwachting in de eerste helft van 2013 en de specifieke financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt. Oracle heeft niet gezegd hoe lang het zal duren om Eloqua de technologie integreren in haar Oracle Marketing Cloud product.

De wolk buy past in; Kurian visie, schetste op dit jaar Oracle OpenWorld, van het bedrijf het aanbieden van haar technologieën “aan een klant, elke gebruiker, elke partner overal ter wereld via het internet browser”.

Het dient ook als een herinnering aan voorliefde Oracle’s voor het verwerven van bedrijven en rebranding de technologieën die onder de Oracle merknaam, die speelt in het argument dat Oracle probeert te worden “; de Apple van de onderneming ;.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen