Linux Mint 11 LXDE Uitgebracht

Ik schreef niet lang geleden over de Release Candidate voor Mint 11 LXDE. Nu de definitieve versie beschikbaar is, en het is net zo goed als je zou verwachten dat het is. Lichtgewicht, snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Hoewel er een groot aantal verbeteringen in deze release, de belangrijkste zijn waarschijnlijk in de Software Manager en Update Manager. Controleer de Munt Blog voor meer de release aankondiging en de Nieuwe pagina voor een volledige beschrijving van de wijzigingen.

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Ik heb deze nieuwe release op al mijn netbooks en notebooks geïnstalleerd, zonder problemen.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen