Microsoft integreert Facebook, Evernote, Wunderlist met iOS, Android kalender apps

Microsoft is het toevoegen van nieuwe integraties zijn Calendar apps die in Outlook zijn gebouwd voor iOS en Android.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Een nieuwe ‘Calendar Apps “-mogelijkheid gebruikers zal toelaten om apps te verbinden, te beginnen met Wunderlist, Facebook en Evernote, om hun Outlook-agenda. Op die manier hebben gebruikers één weergave van al hun taken, evenementen en notities in een enkele plaats.

Microsoft kondigde de nieuwe mogelijkheid op 7 april.

Microsoft’s Outlook apps voor iOS en Android bieden al de mogelijkheid om kalenders van Outlook.com, Office 365, Gmail, iCloud en meer te zien. Microsoft heeft ook gewerkt aan de Sunrise agenda-applicatie is het vorig jaar overgenomen in de Outlook-apps op iOS en Android te integreren.

Er is een enorm scala aan productiviteit apps in de markt, maar welke geacht worden de beste?

Ik weet dat veel fans van de to-do apps zoals Wunderlist. Ik denk niet ze nuttig vinden, persoonlijk. Maar voor degenen die dat wel doen, de productiviteit en platforms bedrijf werkt aan je takenlijst te consolideren. Ter herinnering: Microsoft kocht in Berlijn gevestigde productiviteit app opstarten 6Wunderkinder, de ontwikkelaar van Wunderlist, in juni 2015.

Voor Windows Phone fans af wanneer / of deze integraties komen naar Outlook op die platforms, heb ik Microsoft gevraagd. Geen woord nog niet terug.

Update: “Het team werkt aan consistentie in alle Outlook-endpoints te brengen, zodat klanten kunnen verwachten dat meer van de kenmerken van Outlook op iOS / Android zien hun weg naar Outlook op Windows 10 mobiele of een Windows-telefoon, maar niets meer te delen vandaag “, aldus een woordvoerder van het bedrijf. De “later dit jaar” calendar-integratie tijdsbestek geldt ook voor Outlook voor het web, Mac- en Windows 10.

Terwijl op het onderwerp van Outlook, ik heb gehoord van veel Hotmail / Outlook.com gebruikers dat ze nog steeds niet de nieuwe Outlook.com ervaring dat Microsoft eerst een jaar geleden gedetailleerde en zei dat zou al snel de uitrol van hebben. Gisteren, dankzij een link van Matt Hewitt, ik proactief vroeg om een ​​proef van de nieuwe ervaring op de korte lijst te worden geplaatst.

Vandaag de dag, voor de eerste keer, mijn Outlook.com account heeft bij de nieuwe Outlook look en feel. Dus het is misschien een keer te proberen voor degenen die bezorgd voor de nieuwe mogelijkheden die komen naar de nieuwe Outlook waard.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze