Microsoft rolt SkyDrive-app voor Android-telefoons

Microsoft heeft om te downloaden uit de Google Play Store zijn SkyDrive cloud-storage app voor Android-telefoons beschikbaar gesteld.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Het nieuwste lid van de SkyDrive app familie, SkyDrive voor Android voegt zich bij de reeds beschikbare SkyDrive voor Windows, SkyDrive voor Mac, SkyDrive voor iOS en SkyDrive voor Windows Phone apps.

Microsoft ambtenaren gezegd had een paar weken geleden de nieuwe SkyDrive-app voor Android zou komen, in slechts een paar weken.

Volgens een 28 augustus blog post op “Inside SkyDrive” blog, development team van Microsoft wilde ervoor zorgen dat de meest recente SkyDrive app “voelt natuurlijk” voor Android-telefoon gebruikers. De nieuwe release, die is ontworpen om “het beste werken” met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), is nog steeds volledig functioneel op Android 2.3 en hoger, zei Microsoft ambtenaren.

SkyDrive voor Android biedt gebruikers toegang tot documenten, foto’s en andere bestanden op te slaan gebruikers zichzelf en / of die gedeeld door anderen met je mee. Het stelt gebruikers in staat om meerdere foto’s of video’s te kiezen om te uploaden van hun telefoons. Het stelt gebruikers in staat om bestanden en foto’s te delen via een link in de e-mail of in een andere app. En het stelt gebruikers in staat om SkyDrive-bestanden te openen van andere Android-apps.

De SkyDrive team is op een levering rol, als te laat, het introduceren van nieuwe cloud-storage functies en; een geactualiseerde look-and-feel, naast nieuwe klant implementaties.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie