nieuwe Office van Microsoft Web Apps uit te rollen naar Office 365 gebruikers eind oktober

Hoewel Microsoft ambtenaren zei eerder dit jaar dat ze van plan om de komende Office Next / Office 2013 deliverables te houden – de klanten, de servers en de diensten – in lockstep, lijkt sommige componenten zijn eerder aankomen dan anderen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

De nieuwe versie van Office Web Apps zal worden rollen om de huidige Office 365 klanten in de buurt van het einde van deze maand, zijn Microsoft ambtenaren te bevestigen. Ik vroeg over dit na het lezen van een verslag van Paul Spanje van NZ Tech Podcast roem, eind vorige week over de versnelde Office Web Apps tijdschema.

Een opmerking over Microsoft’s Office 365 wiki bevestigd dat de nieuwe Office Web Apps aankomt als onderdeel van de SharePoint Online Dienst Update (SU) 4.

“We werken Office 365 met nieuwe mogelijkheden op kwartaalbasis en soms vaker. Dit is onderdeel van onze regelmatige cadans van updates “, aldus een woordvoerder van Microsoft toen ik vroeg over op handen zijnde komst van de nieuwe Office Web Apps ‘.

Microsoft ambtenaren nog steeds niet openbaar worden onthullen wanneer Microsoft is van plan om vrij te geven aan de productie / release op het web zijn kantoor naast / Office 2013 producten, die zijn wat was de codenaam ‘Office 15. ” Zij hebben echter gezegd dat de definitieve versie van Office voor Thuisgebruik en Studenten RT, die zal worden “opgenomen” met Windows RT-gebaseerde apparaten, zal beginnen, het uitrollen van klanten tussen begin november 2012 en januari 2013. Ze hebben ook gezegd a; touch-enabled Lync unified-communicatie clientsfor Windows 8 en Windows RT, zal beginnen met het uitrollen van vanaf eind oktober 2012.

Mijn bronnen zeggen al een paar maanden dat de interne plan van Microsoft is om, RTM de volgende Office releases in november en officieel “lanceren” en maken de producten in het algemeen beschikbaar zijn in februari 2013.

Microsoft leverde een publieke bèta, aka de klant preview van de volgende generatie Office waren in juli 2012, Nieuwe versies van de Office Web Apps, – de webified versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote – maakten deel uit van dat publieke beta.

De dev team gericht op, vier verbeterpunten over de Office Web Apps-suite. De vier: verbeterde document authoring, beter touch ondersteuning, co-authoring over alle vier apps (met gelijktijdige co-authoring ingeschakeld, behalve in Excel Web App), en betere prestaties.

Microsoft voor het eerst geïntroduceerd Office Web Apps met Office 2010. Office Web Apps zijn bruikbaar in een verscheidenheid van browsers – waaronder Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari – op verschillende besturingssystemen en form factors (pc’s, tablets, smartphones). Office Web zijn een subset van de functionaliteit van de volledige Office versies van elk van de toepassingen.

De komende Office Web Apps release, het uitrollen van later deze maand, daalt ondersteuning voor Internet Explorer 7 en Safari 4.x

In gerelateerd nieuws, is The Verge meldt dat Microsoft is van plan om de uitrol van de lange-geruchten Office voor iOS en Office voor Android producten te beginnen in maart 2013. The Verge citeert een Microsoft Tsjechië persbericht en opmerkingen van een Microsoft officiële daar de bron. Ik heb geen bevestiging over de timing, maar ik ben een gelovige dat het slechts een kwestie van tijd totdat de Microsoft Office-team levert een soort versies van Office – abonnement-only en / of lokale of zij Web-based, zijn – voor niet-Microsoft-platforms.

Update: Microsoft Corporate Communications chief Frank Shaw tweeted dat de gedeeld door de Microsoft Tsjechische dochter informatie is niet nauwkeurig. Ik geloof nog steeds Office komt naar andere niet-Microsoft mobiele platforms en een telefoon, maar misschien niet in de vorm van een lokale client en / of het starten in maart 2013. Shaw zei in zijn tweet Microsoft had niets meer te zeggen op dit moment.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze