HTC is van plan om One A9 opvolger aan te kondigen voordat IFA

HTC is van plan om een ​​opvolger van de metalen HTC One A9 voordat de IFA beurs in Berlijn, Duitsland aan te kondigen, volgens VentureBeat.

De HTC One A9 opvolger zal nagenoeg onveranderd ten opzichte van de eerste versie en zal een nieuwe naam krijgen, zegt het rapport, toe te voegen dat het lijkt dicht bij de Apple’s iPhone 6 (geen shocker daar).

Details over de specificaties van het toestel zijn moeder – hoewel de achterste camera wordt gezegd om te verblijven in 13 megapixels, terwijl de camera aan de voorkant kan de overgang van vier “Ultrapixels” tot vijf megapixels.

De nieuwe HTC One A9 wordt gezegd dat het debuut 1 september, vóór de aftrap van de Consumer Electronics Show in Berlijn, waar andere grote fabrikanten van mobiele telefoons hun volgende zet voor het najaar zal pronken.

In onze review van de originele HTC One A9, de website vond zijn degelijke afwerking, prestaties van de camera, en een uitstekende levensduur van de batterij te duur in vergelijking met concurrerende Android-modellen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Meer van de website

Microsoft’s Ballmer op zijn grootste spijt, iPhone 5c, iPhone 5s: Apple’s plannen; Shuttleworth: The Ubuntu Edge was een ‘tijdmachine, de beste Android-smartphones

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar