Huawei Kijk beoordeling: Elegante, comfortabele Android Wear SmartWatch ziet er geweldig uit met een pak recensie

Ik postte mijn eerste hands-on met de Huawei Kijk en sindsdien zijn in staat om een ​​ook testen uitgevoerd met de roestvrij stalen gaas band geweest. Huawei’s eerste Android Wear SmartWatch is een winnaar, als Android Wear aan uw behoeften voldoet.

Aanvankelijk aarzelde ik tussen de nieuwe Moto 360 en de Huawei Watch, maar na het gebruik van zowel voor een paar weken heb ik uitgegroeid tot de voorkeur aan de Huawei horloge voor een paar redenen. Deze omvatten de volledige round-display, een hogere resolutie, staande en elevatie tracking, en de algehele pasvorm en afwerking.

Voor een ander oordeel over de Huawei Watch, kijk op de website beoordeling.

De functies van de meeste huidige Android Wear apparaten zijn vergelijkbaar met het enige echte verschil dat in de resolutie en materialen weergave voor het product.

De Huawei Ships in een stevige, donkere bruine doos reminiscient van wat je zou verwachten bij het kopen van een high-end standaard horloge. Til de top en dan flip de deksel met de stijve scharnier aan de Huawei gaten zitten in een compartiment van leer te onthullen.

Onder de Huawei Watch is een map met een aantal elementaire instructies en onder dat is het draadloos opladen dock en USB-lader. Het oplaadstation is vergelijkbaar met de Apple Watch dock, maar vereist dat de vier gouden pennen op de achterzijde exact lijn naar de aansluitpunten aan de achterzijde van de Huawei horloge.

Het dok zal u helpen om 80 procent van uw lading in 45 minuten en een volledige lading te bereiken in ongeveer een uur en 15 minuten. U moet de chargind dock gebruiken om de Huawei horloge op te laden, zodat je zou willen overwegen een tweede als je veel reist.

De Huawei Watch is een van die Android Wear modellen die bijna lijkt op een standaard horloge op het eerste gezicht. Veel mensen kunnen niet eens weet dat je een SmartWatch op je pols wanneer je de Huawei Watch, die de zaak voor veel mensen op mijn kantoor was te dragen.

Het heeft een volle ronde ontwerp dat is nog steeds een beetje dik. Aan de andere kant, het is dunner en lichter dan mijn Citizen Ecodrive en kleiner dan veel mooie horloges Ik zie gemonteerd op polsen vandaag. Het heeft 18mm lugs die goed taps aan elke kant.

bestek

Processor: Qualcomm Snapdragon 400 1,2 GHz; display: 1,4 inch 400 x 400 pixels resolutie AMOLED, 286 ppi; Besturingssysteem: Android 1.3 Draag, gebaseerd op Android 5.1.1, RAM: 512 MB; Opslag: 4 GB intern; Materialen: 316L roestvrij staal en saffier kristal glas; Radio: Bluetooth 4.1 BLE en 802.11 b / g WiFi; Sensoren: 6-assige motion, hartslag, barometer, trillingen motor; batterij: 300 mAh batterij, horloge band breedte: 18mm; Afmetingen: 42 x 11,3 mm en 55 gram

De sapphire crystal display, vaak gevonden in standaard high-end horloges, wordt neergezet van de ring ongeveer een mm of zo. Er is een knop op de 2 uur positie. Het wordt gebruikt om het display aan of uit, terwijl ook dienen voor het afsluiten van het horloge als u de toets enkele seconden te schakelen.

De echt lederen zwarte band is zeer comfortabel met een lichtgewicht glanzende zilveren sluiting. Het leer is zacht van binnen en de stiksels lijkt heel goed te doen.

De roestvrij stalen gaas band is instelbaar door middel van een reeks van lengtes en heeft een roestvrij stalen mechanisme dat neer pinces op het gaas om het te houden op zijn plaats. Het is niet te zwaar op je pols, maar het is heel glad dus bereid om hem te vangen wanneer u de gesp los. Het is $ 50 meer voor de maas metal band en hoewel het ziet er fantastisch uit, geef ik de voorkeur om het leer een op een dagelijkse basis te dragen.

Er is geen GPS-ontvanger op de Huawei Watch, maar dit is niet een SmartWatch ooit bedoeld om u te begeleiden naar de sportschool of buiten op een run, dus ik denk niet dat een con.

De Huawei horloge werkt met de meest recente versie van Android Wear tijdens het werken met zowel Android en iOS-apparaten. De iOS-ervaring is zeer beperkt en als u eigenaar van een iPhone dan is de enige echte reden te halen de Huawei Watch is voor het ontwerp. U zal het niveau van functionaliteit te vinden op de Apple Watch niet krijgt als je koppelen aan een iPhone.

Android Wear is eenvoudig te gebruiken met een uithaal naar beneden om snelle instellingen en een uithaal toegang van rechts naar links om de toegang apps, contacten, of voice controles. U kunt ook gewoon til je je pols en spreek uw opdracht.

Android Wear bevat een agenda, Google search, alarm, vind mijn telefoon, Google Fit, Hangouts, Google Maps, muziek afspelen, Vertalen, Weer, en nog veel meer.

Huawei is voorzien van een zeer functioneel Daily Tracking app die je stappen, calorieën, verbrand, hoe vaak je opstaan ​​in een dag, activiteitenniveau, en hoeveel trappen overbrug je tracks. Het is een leuke manier om uw actieve uren te meten op de dag. Ik heb geen horloge dragen naar bed de meeste van de tijd, zodat het bijhouden van de slaap is niet een prioriteit of een bijgeleverde functie.

Ik weet nog steeds niet het gevoel een SmartWatch is van essentieel belang en gebruik ze alleen omdat ik graag hier over hen te schrijven. Eerlijk gezegd, de meeste van de Google Now-kaarten die lijken zich te gejat uit de weg als extra info ik echt niet te veel over zorg of moet zien op mijn horloge.

Een SmartWatch kan nuttig zijn voor het uitvoeren van triage van informatie, maar u kunt ophalen van een Pebble Tijd en hebben een horloge dat langer meegaat en geeft de informatie een beetje efficiënter bij ongeveer de helft van de prijs.

De lederen band, laagste prijs Huawei horloge is geprijsd op $ 349,99 met de roestvast stalen banden stoten dat tot $ 50. U vindt er ook een zwarte voor $ 449,99 en ik begrijp er uiteindelijk ook verguld degenen voor $ 699 en $ 799 zijn.

De prijs is vergelijkbaar met de Moto 360 en Sport editie Apple Watches. Echter, kunt u kopen een meer elegante Huawei Kijk en band voor minder dan de Apple Watch Edition met een lederen of metalen band.

De Huawei horloge ziet er fantastisch uit en zal een beroep op mensen op zoek naar een SmartWatch die eruit ziet als een gewone horloge. Ik ben gekomen om lief te zien van de always-on scherm aanbieden van tijd op mijn pols en met behulp van de Huawei horloge maakte mijn Apple Watch voel me een beetje ontoereikend.

Ik was in staat om een ​​volledige dag te gaan op een enkele lading met de Huawei Watch, maar kon niet in de buurt van de twee dagen dat wordt geadverteerd krijgen. Het laadt up vrij snel, maar je moet de bijgeleverde lader gebruik dus vergeet het niet als je de weg voor een zakenreis.

De Huawei Watch is de beste Android Wear apparaat dat momenteel beschikbaar is en als Android Wear aan uw wensen voldoet dan moet u overwegen. Android Wear is nog steeds niet essentieel is voor mijn dagelijkse routine, zodat de Huawei horloge is te duur voor mij te rechtvaardigen op dit moment.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

Hardware

Software

Prijzen en concurrentie

Dagelijks gebruik ervaringen en conclusie

Huawei Watch (Roestvrij staal met roestvrij stalen Link Band)