Jawbone CEO biedt geen vragen gesteld restitutie UP eigenaars

Ik kocht een Jawbone UP band op de lancering dag en zijn met succes gebruikt voor bijna een maand. Joel lijkt ook te zijn UP genieten, maar de Jawbone forums zitten vol met mensen die verschillende problemen met de accu opladen en synchroniseren, zodat de CEO van Jawbone net stuurde de onderstaande e-mail aan ieder van ons die zelf een UP band. Laat ik duidelijk zijn dat het enige probleem dat ik had was een dop eraf viel en ze stuurden me twee vervangingen, maar ik heb geen enkele batterij of sync probleem gehad, dus ik ben het houden van mij.

Om de UP Gemeenschap

Eerder dit jaar onthulde we de visie Jawbone’s om mensen te helpen een gezonder leven met UP. We zijn blij met de gepassioneerde reactie op dit artikel. We hoorden van tienduizenden je door middel van e-mails, tweets, blog posts en op onze forums over hoe je het veranderen van je levensstijl en steeds consumenten van je eigen gezondheid. In slechts vier weken, hebben UP gebruikers gezamenlijk overgenomen 3000000000 stappen, gekregen meer dan 300 jaar van de slaap en veroverde honderdduizenden maaltijden.

Terwijl velen van u doorgaat met de UP ervaring te genieten, we weten dat sommigen van jullie problemen met de UP band hebben meegemaakt. Gezien onze inzet voor het leveren van de hoogste kwaliteit producten, dit is onaanvaardbaar en je hebt onze diepste excuses. We werken de klok rond om de oorzaken te identificeren en we willen graag iedereen bedanken die ons heeft voorzien van informatie en keerden hun bands bij ons terecht voor het oplossen van problemen bedanken. Met uw hulp, hebben we een probleem gevonden met twee specifieke condensatoren in de kracht systeem dat de mogelijkheid om een ​​lading in een aantal van onze bands houden beïnvloedt. We zijn ook de vaststelling van een probleem met de synchronisatie in verband met de band hardware. Kenmerkend voor deze kwesties oppervlak binnen de eerste zeven tot tien dagen van gebruik. De glitches zijn louter prestatiegebonden en geen veiligheidsrisico niet opleveren.

We hebben ook ontvangen nuttige feedback over de applicatie-ervaring, met inbegrip van bug reports, manieren om de registratie en het vinden van vrienden gemakkelijker te maken, user interface suggesties en nieuwe feature requests. Uw opmerkingen zijn van onschatbare waarde als we doorgaan met het verbeteren, dus ze blijven komen en controleer regelmatig terug voor updates om ervoor te zorgen dat je altijd genieten van de nieuwste functies en verbeteringen.

Wij erkennen dat dit product nog niet voldeed aan de verwachtingen van iedereen – inclusief onze eigen – dus we nemen maatregelen

De UP Geen Vragen Gesteld Garantie

Dit betekent dat om wat voor reden dan ook, of geen enkele reden, kunt u een volledige terugbetaling voor UP ontvangen. Dit geldt zelfs als u besluit om uw UP band te houden. We zijn zo toegewijd aan dit product dat we bieden je de mogelijkheid om met behulp van het gratis.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Het programma start 9 december en volledige informatie kan worden gevonden op http://jawbone.com/uprefund.

Voor de meesten van jullie, dit programma is gewoon bedoeld om gemoedsrust te bieden. Gelieve te blijven genieten van uw UP band en houdt het delen van uw ervaringen met ons. Als u problemen met uw UP band, vraag Jawbone direct voor uw keuze van een vervanging en / of terugbetaling in het kader van dit programma. Het is zo simpel.

Jawbone blijft bijzonder gehecht aan het aanpakken van alle problemen met UP, het investeren in de categorie en het geven van onze klanten de middelen om een ​​gezonder leven te leiden. We hebben tijdelijk onderbroken productie van UP bands en zal beginnen met het nemen van nieuwe bestellingen zodra deze problemen zijn opgelost. In de tussentijd zullen we doorgaan met app-updates vrij te maken voor bestaande gebruikers.

Wij betreuren teleurstellingen die we hebben gemaakt voor onze gemeenschap van gebruikers en waarderen het vertrouwen dat u in ons hebt gezet. Het feit dat je de tijd met ons te praten en ons te helpen een beter product hebt genomen is gewoon fenomenaal. Onze klanten hebben altijd deel uitgemaakt van ons team en we zijn ontzettend dankbaar voor.

Houd er rekening mee dat we het doen – en zal dat blijven doen – alles wat we kunnen om de dingen recht te zetten. Dit is slechts het begin voor UP en we zijn verheugd om te blijven verbeteren, totdat we beseffen de krachtige visie van wat deze categorie kunnen zijn.

Als er echt iets anders hebben we voor u kunnen doen, laat het ons weten.

Hosain Rahman, CEO; Jawbone

Een van de redenen waarom ik kocht de UP was omdat ik altijd Jawbone’s producten zijn gevonden, zoals de Jambox luidspreker en Icon headset om superieure producten die zijn bijgewerkt met verbeteringen en nieuwe functies in de tijd.

Ik geniet van de beweging tracker en slapen volgen functies in mijn UP band en zoals ik al zei heb ik geen problemen gehad, dus ik ben de mijne houden. Ik maak geen gebruik van het eten tracking-functie en ik ben hoopvol we zullen zien software verbeteringen in dit deel meer nuttig voor mij ook te maken. Het is leuk om te weten als ik uiteindelijk eventuele problemen die Jawbone zal doen wat nodig is om de zaken recht te maken. Je niet vaak ziet een bedrijf te nemen dergelijke gedurfde stappen achter hun producten te staan ​​en na te denken in de eerste plaats de consument dus het is verfrissend om dit te zien, vooral tijdens de feestdagen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek