Melbourne NABS eerste Australische IBM SoftLayer datacenter

IBM heeft vandaag plannen aangekondigd om twee SoftLayer datacenters in Australië te openen, met Melbourne spelen gastheer voor de eerste van het paar, die is ingesteld om te openen in september, en Sydney om de lancering van de tweede te zien later dit jaar.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Het datacenter, gepland voor Melbourne Deer Park, is de laatste van de 15 nieuwe datacenters die IBM opent als onderdeel van een $ 1200000000 wereldwijde investeringen om haar cloud-diensten footprint internationaal uit te breiden.

Het nieuwe datacenter zal andere SoftLayer datacenters IBM’s repliceren over de hele wereld en biedt een capaciteit van meer dan 15.000 fysieke servers, biedt een volledige portfolio van SoftLayer’s cloud-diensten, met inbegrip van blank metaal en virtuele servers, storage en netwerken.

Het bedrijf is van plan aan te zetten een eerste 5000 servers in september, en daarna opvoeren van de capaciteit om meer dan 15.000 servers binnen drie jaar.

Victoriaanse minister van Technologie Gordon Rich-Phillips, die de faciliteit website ingehuldigd, zei dat de verhuizing was een belangrijke internationale investering in Victoria’s informatie- en communicatietechnologie capaciteiten en vaardigheden.

SoftLayer chief executive officer Lance Crosby zei dat het bedrijf is het maken van aanzienlijke investeringen in de cloud-infrastructuur in Australië, als gevolg van de toenemende vraag van de markt voor de lokale cloud services.

Australië is een belangrijke markt voor IBM en SoftLayer, “zei Crosby.” We zien een sterke belangstelling voor cloud in deze markt, met name in de richting van de hybride cloud-model. We investeren in Australië, combineren en het versterken van onze bestaande cloud-mogelijkheden.

“We bieden nu klanten een hoge waarde, enterprise-grade hybride cloud-omgeving. Vermogen van IBM om Australische bedrijven in het land toegang te bieden aan de wereldwijde cloud-infrastructuur SoftLayer zal verder te versnellen cloud-adoptie onder een nieuw ras van organisaties die voortdurend klaar en inspelen op veranderingen ,” hij zei.

IBM is sterk gericht op de ontwikkeling van zijn cloud-diensten-infrastructuur in de afgelopen jaren, met het bedrijf, het verwerven van SoftLayer, medio 2013 voor $ 2000000000.

Eerder deze maand, IBM, aangekondigd, dat het zou openen van een nieuwe SoftLayer datacenter faciliteit in Toronto, volgende nieuwe datacentrum lanceringen in Londen en Hong Kong.

In Australië, heeft IBM is speedramp haar cloud-diensten, samen met IT-distributeur Avnet Technology Solutions om een ​​business partner netwerk in Australië te bouwen om SoftLayer diensten te leveren aan het midden van de markt.

IBM stelt dat sinds de overname in 2013, SoftLayer heeft 6.000 nieuwe cloud klanten bediend, met IBM nu tellen van meer dan 100 cloud software-as-a-service oplossingen, en een wereldwijd netwerk van datacenters.

Sinds 2007 heeft het bedrijf meer dan $ 7000000000 in 17 overnames geïnvesteerd om zijn cloud-initiatieven te versnellen en het opbouwen van een hoogwaardige cloud-portfolio.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren