NSW DET SAP roll-out aan scholen binnenkort hit

De NSW Ministerie van Onderwijs heeft afgerond uitrol van SAP financiƫle systemen om kantoren en TAFEs onder Learning Management en Business Reform (LMBR) programma van de afdeling, die begon in 2006.

Het programma bedoeld om vast te stellen SAP Financial, Human Resources en Payroll systemen aan de overheid rapportage-eisen te voldoen. De bestaande systemen waren meer dan 15 jaar oud, duur en het ontbreekt aan integratie, aldus het departement.

Het ontwerp van de SAP-systemen is in 2008 gestart en de bouwfase is gestart in januari 2009. De definitieve SAP programma werd in november 2009 opgeleverd.

Staat en regionale kantoren live gegaan in maart van dit jaar, terwijl TAFE NSW is voorbij verhuisde in oktober, volgens een NSW auditrapport. De volgende fase in te vullen is de roll-out van de openbare scholen.

De software build voor de school zal naar verwachting dit jaar worden afgerond, met de uitvoering van de kredieten voor 2011. De producten van het fase zal naar verwachting kosten $ 153.000.000.

Ook gezegd te worden opgenomen in de fase was TAFE’s overstap naar SAP payroll en HR-systemen, die de audit rapport geen melding als dat had plaatsgevonden. Een oudere tijdlijn vrijgegeven door het ministerie van Onderwijs plaatste de TAFE payroll roll-out na de scholen ‘FinanciĆ«le roll-out.

Wanneer de scholen en de TAFE HR- en payroll roll-outs zijn voltooid, zal de eerste fase van de LMBR voorbij zijn, zodat de tweede fase te beginnen. De tweede fase omvat de ontwikkeling van een student administratiesysteem voor scholen en TAFE NSW, evenals de implementatie van een human resources en payroll-systeem in scholen en kantoren zullen naar verwachting respectievelijk starten in 2014 en 2012.

De tweede fase zal naar verwachting kosten $ 218.000.000.

De begroting is een stijging van $ 47.200.000 gezien, volgens het auditrapport, omdat de oorspronkelijke business case niet had aangegeven hoeveel training software onderhoud en support nodig zou zijn.

Een groot deel van de aanvullende financiering ($ 12.400.000) gaat naar de opleiding, terwijl de $ 9.200.000 gaat naar onderhoud van de software, $ 10.600.000 zal gaan naar lonen en on-kosten, en $ 7.200.000 zal gaan naar de computer te ondersteunen.

De totale kosten tot en met 30 juni 2010 voor het programma zijn geweest $ 119.000.000, volgens het auditrapport.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze