Google brengt Duo videobellen app

Google heeft haar Duo videobellen app beschikbaar voor Android en iOS gemaakt.

Het bedrijf zei dat gebruikers hoeven alleen een telefoonnummer aan te melden, en dat de app zou uit wereldwijd worden uitgerold in de komende dagen.

Duo werd bekeken op Googe I / O mei samen met een instant messaging-app genaamd Allo. Overwegende dat Allo maakt gebruik van een serverside-machine learning assistent en vereist daarom de ontcijfering van de communicatie, zodat de assistent om te werken, Google prat op dat Duo is beter te beveiligen.

“We bouwden Duo met de nadruk op privacy en veiligheid, en al Duo gesprekken zijn end-to-end versleuteld,” aldus het bedrijf in een blogpost.

De app is gebouwd op WebRTC met een protocol genaamd QUIC te versnellen video transmissie, met Google zegt dat videogesprekken in staat om te schakelen tussen Wi-Fi en mobiele data zonder uitval zal zijn.

In de afgelopen dagen, heeft Google het gieten een aantal van haar producten en is voorzien van overboord, met zijn Hangouts On Air functie op Google+ wordt ondergebracht in YouTube Live.

Het onlangs ook verwijderd de eis voor gebruikers om een ​​Google+ account aan app reviews te posten in de Google Play Store te hebben.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar