Microsoft-partner beefs up private cloud referenties

Windward IT Solutions heeft zich gericht op Microsoft-systemen management diensten voor enige tijd, maar het advies en diensten onderneming is actief de opbouw van haar vaardigheden om private cloud-oplossingen die gebruik maken van Microsoft Hyper-V en Microsoft System Center te ondersteunen.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Die investering heeft zijn vruchten afgeworpen in een Microsoft Gold management en virtualisatie competentie, die niet alleen technische opleiding Windward’s en best practices, en de tewerkstelling van een bepaald aantal gecertificeerde professionals erkent, maar is ook gebaseerd op het aantonen van bepaalde hoge mate van klanttevredenheid.

Slechts 5 procent van alle Microsoft-partners over de hele wereld deze aanwijzing hebben bereikt. Windward eerder hield een Gold rating in Systems Management.

Tot nu toe heeft het bedrijf meer dan 100 proof-of-concept installaties gericht op het helpen van haar klanten profiteren van de private cloud-infrastructuur voltooid.

“Deze bevoegdheid slechts versterkt ons vermogen om cloud-oplossingen te leveren en onze rol als [a] trusted advisor te breiden”, zegt Sean McDermott, oprichter en CEO van Windward, gevestigd in Herndon, Vancouver.

De diensten van de onderneming helpen bij het automatiseren veel van de beheerstaken met betrekking tot deze implementaties zoals patching, gebruiksvriendelijkheid en dienstverlening, capacity management, provisioning en ontmanteling, en softwareconfiguratie.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie