databank plannen ID-kaart uit te breiden

De regering zegt dat de ID-kaart-database zal een nationaal bevolkingsregister van fundamentele persoonlijke gegevens worden voor de publieke sector om de identiteit te verifiëren en heeft opgeroepen tot de ontwikkeling van het register voor de kinderen ook.

De Schatkist bevestigde deze week dat de nieuw gecreëerde Identity and Passport-service (IPS) over het werk geboortedatum zal nemen wordt gedaan door het Office for National Statistics op de Citizen Information Project om een ​​volwassen bevolking register met de naam van een persoon, adres creëren, en een uniek ID-referentienummer.

Des Browne, chief secretaris van de Schatkist, zei in een verklaring aan het parlement: “De IPS moet verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de nationale identiteit register (NIR) als een volwassen bevolking database Na verloop van tijd de publieke sector systemen, bedrijfsprocessen en cultuur moeten worden aangepast. de NIR te gebruiken als de definitieve bron van contactgegevens op de langere termijn. ”

De NIR alleen de details van de volwassenen bevatten meer dan de leeftijd van 16, maar een nationale kind bevolking databank kan ook worden op de kaarten.

Browne zei: “Het ministerie van Onderwijs en Vaardigheden moet ook nagaan of er ruimte is voor verdere efficiëntie en effectiviteit voordelen door middel van een kind bevolkingsregister te realiseren.”

Totdat de NIR is up and running het ministerie van Financiën zei dat het moet een prioriteit voor HM Revenue and Customs en het ministerie van Arbeid en Pensioenen zijn om te kijken naar de korte termijn regelingen voor een ruimer gebruik van de National Insurance nummer en manieren om beter te delen persoonlijke informatie.

Browne zei: “Er is een grote waarde voor zowel de burgers en de publieke sector in grotere delen van contactgegevens – naam, adres, geboortedatum, referentienummers – op een veilige manier over de publieke sector.”

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen