Kindle Fire krijgt Android 4.1 Jelly Bean-poort

Sindsdien lanceerde, heeft de Kindle Fire gehackt als geen morgen. Eerder deze week, Google open-source Android 4.1 (Jelly Bean) voor derden modificatie. Als zodanig moet niemand verbaasd te Kindle Fire eigenaren leren kan nu Jelly Bean installeren op hun tablet.

Bevestig de wifi script;. Wifi locatie fix;. Superuser en een compatibele su binaire toevoegen;. Default CPU 1,2 GHz in plaats van 1 GHz;. Fix langzamer I / O-prestaties via init * Rc script veranderingen;. Toevoegen Terminal Emulator .; Voeg file Manager;. Fix HD Codecs;. Bevestig de meer dan rotatie kwestie in frameworks / base;. Waarschijnlijk lager volume van de hoofdtelefoon een beetje,. Voeg in de libwvm dossier;. Change Bootanimation;. Uitzoeken / EMMC sharing kwesties.

Dan op XDA Developers, forum gebruiker “Hashcode” onthulde dat hij de nieuwste mobiele besturingssysteem van Google is geport naar het apparaat. Amazon zal waarschijnlijk niet heel blij zijn, maar wie weet dat hun Kindle Fire is verouderd zal worden op en neer springen. Er is momenteel geen hardware video acceleratie ondersteuning, en het mogelijk maken Wi-Fi is een pijn, maar het is zeker een begin.

Het is nu mijn taak om u de gebruikelijke waarschuwingen. Als je niet zeker voelt, niet de moeite te doen. Stick met wat je momenteel op je Kindle Fire, ofwel de aangepaste versie van Android 2.3 (Gingerbread) of iets later.

Je gaat wroeten uw apparaat. Je gaat worden het installeren van software op maat. Je gaat te hebben om het te doen helemaal door. U kunt uiteindelijk dicht te metselen uw apparaat en onbruikbaar wordt. Mogelijk moet u wat extra knutselen doen. U kunt in de problemen (dit is de eerste build, en het is bestempeld als een beta).

Hashcode heeft de volgende to-do lijst voor zichzelf, die geeft je een idee van wat komen moet geven op voorwaarde

Met al dat uit de weg, de download links die u nodig hebt zijn als volgt: ROM en Google apps. De basisinstructies zijn eenvoudig: “Flash in herstel, veeg data / cache en reboot.” Als u meer wilt, is Liliputing samen een gedetailleerde walk-through van het proces.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Google Nexus Q gehackt om Android apps (Netflix!) En games, Google open bronnen Android ‘Jelly Bean’ 4.1 van derden modificatie; Android Jelly Bean uitrol van HSPA + Galaxy Nexus, hands-on impressies; Android 4.1 Jelly Bean uitrollen naar Galaxy Nexus, hands-on screenshot gallery, Amazon in smartphone ‘testen’ fase, kan het verleiden van de onderneming;? Kindle Fire 2 geruchten voor augustus lancering

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer