Logitech Ultrathin Keyboard Cover en iPad Air: Dunner dan een dubbeltje

De; iPad Air is de beste tablet; van Apple tot nu toe geproduceerd. Het bedrijf bijgesneden het naar beneden ten opzichte van de vorige generatie iPad, en maakte het de lichtste ~ 10-inch tablet. Dat gewichtsverlies betekent dat de meeste toetsenbord accessoires niet meer fit, dus een nieuwe in orde is. Voer de Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad Air, een accessoire dat beantwoordt aan zijn naam.

Afmetingen: (L x B x H): 240mm x 169.5mm x 7.3mm, 9.44in x 6.67in x 0.29in; Gewicht: 330g, 0.73lb

bril

De Ultrathin Keyboard Cover is een toetsenbord dat hecht aan de iPad Air via een magnetisch scharnier. Breng de rand van de lucht bij het scharnier en klikt op de tablet stevig. Eenmaal gehecht het duo kan als een boek voor transport worden gesloten. Openen / sluiten van de twee maakt gebruik van Smart Cover-technologie om wakker / slapen de iPad Air.

De tablet kan worden gescheiden van de deksel met een zachte draaiende beweging terwijl zowel de iPad Air en de Ultrathin Keyboard Cover. Het is dus makkelijker om de iPad Air alleen gebruiken dan met een aantal andere gevallen. Dit maakt de afweging van slechts het verstrekken van bescherming aan het scherm van de iPad Air moeite waard.

De tegenoverliggende zijde van het toetsenbord geborsteld aluminium en is zeer vergelijkbaar met de aankomst op de iPad Air. Het is misschien geneigd zijn om te krassen, maar twee kleine rubberen voetjes kijken om te minimaliseren dat terwijl het verstrekken van non-slip voet voor het gebruik van het toetsenbord.

De iPad Air past in een sleuf boven het toetsenbord, en wordt stevig vastgehouden via magneten in de sleuf. Het geheel kan worden opgeheven door de iPad, hoewel het toetsenbord zou kunnen verwijderen, wanneer u doen.

De vijfde generatie tablet, de iPad Air, behoudt de bochten en het ontwerp van zijn voorgangers, maar is lichter en dunner. Hier is de eerste paar kiekjes van de langverwachte apparaat.

Het toetsenbord is de glanzende parel van de Ultrathin Keyboard Cover. De chiclet toetsen zijn mooi gespreid over de ondermaatse toetsenbord en geven goede tactiele feedback wanneer toetsen worden ingedrukt. Zelfs met grote handen, blind typen is niet alleen mogelijk, maar kan op een goede snelheid. Deze recensie is geschreven met behulp van de Ultrathin Keyboard Cover en iPad Air zonder problemen of klachten.

De bovenste rij toetsen fungeert als een nummer rij en ook een aantal speciale iPad toetsen bij het indrukken van de Fn-toets. Deze toetsen zijn voorzien van een huis, Siri, Schermslot en mediaspeler controles. In een interessante zet heeft Logitech het kopiĆ«ren en plakken sleutels, vaak te vinden op deze rij, aan de X, C en V toetsen verplaatst. Die functies worden uitgevoerd door het vasthouden van de Fn-toets, terwijl het raken van een van de drie sleutels genoteerd. Dit maakt het uitvoeren van deze functies op de Ultradunne meer als de vertrouwde actie op Windows-pc’s en Macs.

iPad Air: Een week in; iPad Air: Best tablet ooit gemaakt; ZAGGkeys Folio: Perfect toetsenbord metgezel voor de iPad Air (hands on), Lure van de iPad Air, iPad Air: Color me verrast, iPad Air: geen Apple-toetsenbord nodig ; 2 toetsenborden voor iPad Air: ZAGGkeys Folio en ZAGGkeys Cover, 5 goede kantoor apps voor de iPad

Net als de meeste toetsenborden voor de iPad, de Ultrathin Keyboard Cover wordt aangesloten op de tablet via Bluetooth. De pairing proces duurt slechts een paar seconden en wordt gestart door een speciale knop op het toetsenbord.

Een standaard microUSB kabel (inbegrepen) wordt gebruikt om het toetsenbord te laden. Een vergoeding moeten binnen drie maanden met een normaal gebruik duren.

De Ultrathin Keyboard Cover is verkrijgbaar in de grote winkels, en van Logitech voor $ 99,99. Het is de dunste, lichtste keyboard optie momenteel beschikbaar voor de iPad Air. De; Logitech uiterst dunne Folio; eerder beoordeeld door de website is dikker en zwaarder.

Zie gerelateerde

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar