Medical Research Council zoekt IT-diensten

De Australische National Health en Medical Research Council (NHMRC) is gegaan inschrijving voor een IT managed services provider.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

De organisatie, die piek onderzoek Australië het lichaam voor de gezondheid en de medische wetenschap, biedt in de eerste plaats advies aan overheden en de gezondheidszorg. Volgens het verzoek tot inschrijving publiceerde deze week, is het bureau op zoek naar een enkele provider desktop support, business applicatie-ondersteuning, datanetwerk, service desk, service management, IT-beveiliging, back-up management, IT-deskundige bron bepaling en advies over IT bieden planning en ontwerp.

Het bureau bedient momenteel ongeveer 250 gebruikers, waaronder 20 executives. De desktop en laptop vloot door middel van Canberra en Melbourne is gestandaardiseerd op een Windows 7 werkomgeving. De raad serverinfrastructuur werkt op Unix, Windows Server 2003 en Windows Server 2008, en maakt gebruik van VMware vSphere voor virtualisatie.

Het agentschap zei dat het is “vastbesloten om de overgang naar virtualisatie technologieën om het beheer te vereenvoudigen en te voldoen aan Australische regering het beleid”.

De raad e-mailomgeving is op Exchange 2010, het ondersteunen van 650 e-mailaccounts. De NHMRC ondersteunt ook 35 mobiele apparaten met behulp van MobileIron.

Het jaarverslag van het agentschap voor 2012-13 blijkt dat het in staat was om zijn doel operationeel verlies van AU $ 3.000.000 in het jaar te realiseren deels te wijten aan een AU $ 1.200.000 daling van de operationele kosten, met een AU $ 600.000 daling van de IT-diensten kosten. In dat jaar, het agentschap ook in geslaagd om de risico’s te beperken door middel van de versterking van de data management systemen met de voortdurende ontwikkeling van haar data warehouse.

Het bureau is op zoek naar geïnteresseerde partijen om te reageren op het verzoek tot inschrijving van dinsdag 25 maart, 2014, met het oog op het contract in september beginnen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie