Office Microsoft’s 2016: De nieuwe regels voor de uitrol, vanaf 22 september

Het is geen grote verrassing gezien de recente lekken, maar Microsoft ambtenaren bevestigen dat de Office 2016 voor Windows uitrol zal beginnen op 22 september.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

22 september is de datum waarop de volgende versie van Office voor Windows desktops algemeen beschikbaar zal zijn. Office 365 Persoonlijke en binnenlandse gebruikers in staat zal zijn om handmatig te beginnen met het installeren Office 2016 apps voor Windows op 22 september uit Office.com. Microsoft zal beginnen duwen de nieuwe Office 2016 apps via automatische updates in oktober 2015. Degenen met volume-licentiecontracten staat om Office 2016 te downloaden vanaf 1 oktober van het Volume Licensing Center zal zijn.

Office 2016 voor Windows desktops is de complete set van Office apps en de opvolger van Office 2013. Microsoft heeft een IT / pro voorbeeld van Office 2016 voor Windows in maart en een publieke preview-mei 2015. De nieuwe Office-suite draait op Windows 7, 8 en 10 pC’s, laptops en tablets.

Als onderdeel van de uitrol, is Microsoft het maken van een aantal wijzigingen in de Office-update model.

Degenen met Office 365 ProPlus abonnementen te kunnen blijven ontvangen van de maandelijkse functie en beveiligingsupdates. Het nemen van een pagina uit de Windows 10 playbook, wordt Microsoft roept deze maandelijks bijgewerkte versie van de “Current Branch.” De volgende huidige Branch release zal 22 september en zal omvatten alle nieuwe Office 2016 app-updates, op basis van een 10 september blogpost verklaren uitrol Microsoft’s plannen.

Er zal ook een nieuwe Office 365 Pro Plus Huidige Branch for Business bijwerken optie. Dit is voor zakelijke klanten en IT-professionals die misschien liever een paar maanden wachten voordat het uitrollen van nieuwe versies of updates van Office voor testdoeleinden.

Microsoft heeft de eerste publieke voorbeeld van Office 2016 voor Mac, de bijgewerkte Office-pakket voor Mac OS-gebruikers 10.10, dat is gepland voor deze zomer uitgebracht.

Vergelijkbaar met Microsoft’s nieuwe Huidige Branch for Business bijwerken pad voor Windows zal het Bureau huidige tak voor zakelijke gebruikers te voorzien van “drie cumulatieve feature updates per jaar,” plus de maandelijkse beveiligingsupdates, de ambtenaren gezegd. Dat betekent dat de volgende huidige Branch for Business build van Office 2016 – die dezelfde functies als de 22 september release, plus vier extra maanden van beveiligingsupdates zal – zal in februari 2016, op basis van de huidige blog post.

Er zijn relatief weinig nieuwe features in Office 2016 voor Windows. Data loss prevention gaat om de Office apps met deze release. Er zijn ook extra document cocreatiesessie mogelijkheden, nieuwe ‘Tell Me’ navigatie-ondersteuning, integratie met Power BI, en nog veel meer lockdown / rechten management mogelijkheden in de nieuwe versie van Office voor Windows.

Microsoft maakte de Mac-versie van Office 2016 beschikbaar zijn voor Office 365 abonnees in juli. Later deze maand, Microsoft is van plan om Office 2016 te bieden voor Mac beschikbaar voor degenen die liever een enkel exemplaar te kopen regelrechte.

Update: Een paar lezer vragen en antwoorden over Office 2016 for Windows ‘coming uitrol (geleverd via een Microsoft-woordvoerder)

Q: Zal ​​Office 365 Business Premium – en niet alleen Office 365-gebruikers met ProPlus – automatisch deze updates en worden onderhouden via filialen?

A: Ja, Zakelijke klanten krijgen ook in 2016 de apps en wordt standaard de huidige branch. Zakelijke Premium-klanten kunnen kiezen om te verhuizen naar de huidige branch voor zakelijke als ze ervoor kiezen om op elk gewenst moment, zodra die beschikbaar is.

Q: Komt er een equivalent van Windows 10’s Long Term Servicing filiaal voor O365 gebruikers die nooit willen nieuwe functies tussen Office releases te zien zijn?

A: Wij raden het gebruik van de Office 2016 Volume Licensing (MSI) versie voor klanten die willen Office geïnstalleerd op speciale systemen die niet updatefunctie vereisen, maar kan blijven beveiligingsupdate en bug fixes te krijgen.

Q: Als u een O365 Pro Plus abonnee op dit moment, bent u al het krijgen van drie emmers over de status van de Office apps per jaar?

A: De huidige Office 365 ProPlus klanten zijn op de huidige branch vandaag. We zullen echter verplaatst u alle ProPlus klanten naar de driemaal per jaar een updateschema door ze naar de huidige branch for Business. Klanten kunnen kiezen voor de huidige branche te blijven. Alle updates worden geleverd via het Bureau CDN of ingezet via de beheerder van de organisatie (niet Windows Update).

Q: Als u op Huidige Branch Office 365, worden de driemaal-jaarlijkse updates gedwongen / verplicht – de manier waarop huidige Branch updates zijn voor Windows 10?

A: Actueel Branch kunnen voorzien, beveiliging en non-security fixes bevatten op een maandelijkse basis. Klanten hebben de keuze om te verblijven op een te bouwen, zolang ze ervoor kiezen om maar we raden ze te updaten naar de nieuwste versie om te profiteren van elke nieuwe functie en security fixes.

Q: Kunnen die met Office 2016 voor Windows voorbeeld upgrade direct naar RTM-versie?

A: Het hangt af van hoe een klant de Office 2016 Voorbeeld heeft benaderd.

Commercial Office 365 klanten die de Office 2016 Voorbeeld zijn toegankelijk via de eerste release programma zal blijven om de laatste updates 365 workloads, waaronder Office klant te krijgen over hun Office. Als ze willen terugkeren naar de productie release van Office 2016 zodra deze beschikbaar is, kunnen ze de Office 2016 Preview van de programma’s en functies verwijderen en het downloaden van de productie versie van Office 2016 uit hun Mijn Software pagina.

Office 2016 Voorbeeld voor IT-professionals en ontwikkelaars zullen blijven om de laatste updates 365 workloads, waaronder Office klant te krijgen binnen hun kantoor. Als ze willen terugkeren naar de productie release van Office 2016 zodra deze beschikbaar is, kunnen ze de Office 2016 Preview van de programma’s en functies verwijderen en het downloaden van de productie versie van Office 2016 uit hun Mijn Software pagina.

Office 365 Consumer Abonnees: Als een klant geworden van de Office 2016 Voorbeeld via de Office 365 Mijn accounts pagina, kunnen ze gewoon de installatie van de Office 2016 preview van Windows Programma’s en onderdelen en installeer de productie release van Office 2016 uit hun Mijn accounts pagina. Office 2016 Voorbeeld (geen Office 365-abonnement)

De Office 2016 Voorbeeld vervalt bij Fall 2015 en zal een verminderde functionaliteit in te schakelen. Klanten hebben de mogelijkheid om te converteren naar een betaalde Office 365-abonnement hebben of ze kunnen kiezen voor de installatie van de Office 2016 preview van Windows en opnieuw installeren van een gelicentieerde versie van Office die ze hebben.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september